Laddar

Köpa babykorg via internet

Vi bor i en lite mindre stad i Sverige och har inte så gott om butiker för baby saker som det finns inne i storstäderna. Det finns ju såklart en och annan butik man kan välja på, men det finns inte samma utbud som inne i Stockholm eller Göteborg direkt. Därför har vi kollat lite på internet för att se om man kan beställa hem en babykorg på något smidigt sätt. En babykorg är ganska stor så jag vet inte riktigt hur det skall gå till när man fraktar den, men jag tänker mig att det måste gå på något sätt?

Jag fick ett tips av en vän, att man kanske skulle kunna be någon av de butiker som har barnvagnar att beställa hem en sådan babykorg man vill ha och sedan bara gå till affären och hämta vad man beställt. Det skulle vara det smidigaste för vår del, men jag har inte varit inne och hört om det finns någon möjlighet till detta än. I vilket fall tänker vi få tag i en vitmålad babykorg i rotting och på något sätt skall vi nog lyckas få till det hela utan allt för stora problem. Det finns riktigt fina babykorgar att beställa från en butik i Stockholm, men det skulle vara skönt om man kunde ta det via en butik så man får se lite på varorna innan man köper. Det kanske är väl så enkelt att bila ner till Stockholm och handla över disk och sedan köra hem? Det skulle bli en ganska trevlig utflykt tänker jag mig! Om vi kan få med oss en snygg babykorg hem, så är det egentligen ingenting att fundera på utan bara att sätta sig i bilen. Jag tänker att det blir så när man tänker på fördelarna med att åka dit.